Reiser

Reiser

 

Livet er en del av reisen. Reisen er en del av livet? Jeg vet ikke. Vi bygger livet med små fragmenter av hendelser. Jeg tror på det å møte livet med åpent sinn. Fragmentene er det som blir vår opplevelse av virkeligheten. Jeg tror på å gå. Å sette det ene benet foran det andre, ta livet inn i sakte fart, ta landskapet inn, gjøre det i et langsomt tempo, alt går så fort i vår tid, alt er i jetfart, vi får jetlag, vi er i tidsklemma, hvordan kan vi klare å ta livet innover oss?

De siste 6 årene har min kjære og jeg hver eneste sommer vandret rundt omkring i Europa. Vi har vandret i Spania og Frankrike. Vi har fulgt pilgrimsleden fra Le Puy i Frankrike til Santiago de Compostela, helt vest i Spania. Vi har vandret på Korsika, Mallorca og Bretagnekysten rundt.

 

Mitt lille dikt om å gå:

 

Jeg liker å gå. Å gå er bevegelse. Bevegelse er livet.

Livet er en gave. En gave kan man sette pris på.

Jeg setter pris på livet.

Livet er bevegelse. Bevegelse er å gå. Jeg liker å gå.

 

Se gjerne noen bilder fra reiser. Her finnes også bilder fra reiser på Cuba, Iran og ikke minst Norge, da i særdeleshet Myken, en liten øy ytterst i havet, på Helgelandskysten.

Jeg var på Myken i mars i år, og laget en liten fotobok fra dette oppholdet. Ta gjerne en titt her. http://www.blurb.com/b/4838946-m-y-k-e-n

 

Copyright ©Nina Staff All Rights Reserved